top of page

Harjoitukset ovat alkaneet

Harjoitukset Ruukissa ovat alkaneet! Hellettä piisaa ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Tässä vaiheessa näyttelijäkaarti alkaa kyseenalaistaa talvella tehtyä puvustusta: ihanko oikeasti tässä aiotaan pukeutua nahkatakkeihin ja turkkeihin? Vaatteissa tuntuu myös olevan aivan liian paljon nappeja nopeita vaihtoja ajatellen… Mutta toisaalta on hyvä hikoilla, kun Kymijokeen on nopea pulahtaa uimaan aina sopivassa välissä.Ohjaaja työssään

Ikävä onnettomuus kohtasi kesäteatteria juhannuksena ja joku varas kävi vohkimassa veneemme Kaisla 430:n! Vai oliko se sittenkin joku katsoja, joka päätti asettaa vähän haastetta meille sen suhteen, miten tänä vuonna saavutaan lavalle Kymijoen puolelta… Jos joku tarkkasilmäinen katsoja näkee rakkaan Kaislamme seilaavan teillä tietymättömillä, niin vinkatkaa meille päin. Myös ehdotuksia korvaavista kulkupeleistä otetaan vastaan!


Olemme esitelleet innokkaasti uudelle kaartimme jäsenelle Nellille paikkoja. Alueen luontokohteet laavuineen ja Kukulin kierroksineen on jo näytetty, samoin uimaranta on tullut tutuksi. Erityisesti Nellin koira Elma on näistä innoissaan. Pian hyökkäämme käsityöläispuotien kimppuun ostostelemaan. Mikä on sinun suosikkipaikkasi Ruukin alueella? Mihin sinä veisit Nellin?Nelli ja Elma-koira uimassa

14.7. näytelmän hahmot esittelevät myös omia suosikkipaikkojaan somessa. Seuraa siis instagramia @naurutakuu ja facebookia (Ruukinmyllyn kesäteatteri), niin saat tietää, mistä Eedit, Somero, Jaakko ja kumppanit Ruukissa nauttivat. Tänä kesänä myös näyttelijät esittelevät somessa omia Ruukkimuistojaan vuosien varrelta. Näitä näkyy somejulkaisuissa 21.7. Voin jo paljastaa, että omaan muistooni liittyy ainakin se kadonnut Kaisla-vene… Facebookissa ja instagramissa tapahtuu kesän aikana muutenkin kaikenlaista, kiitos yhteistyömme Uudenmaan liiton kanssa. Laita siis somemme seuraukseen, jos se ei vielä ole!


On ollut mukava nähdä, miten ohikulkijoiden kaulat kuikuilevat lavamme suuntaan ja miten vastarannalta yritetään tähyillä, mitä näyttämöllä puuhataan. Teitä katsojia varten tätä tehdäänkin. Saa salakuunnella! Kokonaisuuden näkee sitten 10.7. alkaen ja lippuja saa lippukaupasta. Nyt lienee aikani hypätä roolivaatteisiin ja muuntautua Liinaksi, Suureksi Näyttelijättäreksi. Nähdään somessa tai lippuluukulla!


Kesäteatteriväen puolesta, Essi


Comments


Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Aiemmat julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page