Ruukkialueesta

TIETOA

Strömforsin ruukki

Historiallinen miljöö

Strömforsin ruukkialue tarjoaa mahdollisuuden leppoisaan lomailuun historiallisesti merkittävässä miljöössä. Elämä vuosisataisessa ympäristössä jatkuu vanhoja perinteitä kunnioittaen. Ruukissa jatketaan vanhaa käsityöläisperinnettä, mikä luo leimansa koko alueen tunnelmaan. Ruukissa toimii kesällä pajamuseoiden ja käsityöläispuotien lisäksi ravintoloita ja kahvioita.

Pohjoismaiden ainoa vesivoimalla pyörivä vuonna 2018 entisöity vesivasara takoo seppiemme taidoikkaissa käsissä sesonkina näytösluonteisesti. 

Majoittua voi ympäri vuoden esimerkiksi seuraavissa historiallisissa vaihtoehdoissa Armonlinnassa, Krouvinmäen savitalossa tai kolmen kyttyrän talossa. Kumppanimme herkuttelussa on Ravintola Ruukinmylly. 

 

Strömfors on myös tapahtumien keskus keväästä jouluun. Tunnetuimpia seudun tapahtumia ovat Ruukki Picnic, Bluegrass, Kymijokipäivät, Ruukin Kekri, Loviisan Joulu sekä Loviisan Wanhat talot tapahtumaviikonloppu.

Alueen muut palvelu www.visitstromfors.com

Strömforsin ruukki sijaitsee Ruotsinpyhtään kirkonkylässä noin 18 km Loviisan keskustasta. Matkaa Helsingistä on noin tunti. Sujuvasti voit hurauttaa myös Kotkan ja Kouvolan suunnasta nauttimaan ruukkitunnelmista.

OSOITE

 

Ruukintie 15

07970 Ruotsinpyhtää 

Loviisa- Finland

Huom. Teatterin lippukassa avoinna aina tuntia ennen esitystä. Lippukassalla käteinen, korttimaksu, Edenred, epassi ja Smartum kulttuurisetelit. 

OTA YHTEYTTÄ

 

kesateatteri@stromforsinruukki.fi

Puh. 050 301 2563

 

ESITYSKAUSI

 

Kesä-Heinäkuu

LIITY POSTITUSLISTALLE 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Copyright Naurutakuu - 2016