top of page

Pienellä esitystauolla

Tiukka harjoitus- ja esitysrupeama on ohi ja työryhmä viettää ansaittua taukoa kesäteatterista. Alun perin esitysten piti olla tässä vaiheessa jo kokonaan ohi, mutta koska kysyntää oli niin paljon, päätimme järjestää lisäesityksiä elokuulle. Katsomot ovat olleet käytännössä loppuunmyytyjä ja ihmisiä on jonottanut peruutuspaikkoja useina päivinä. Niinpä otimme kalenterimme käteen ja sovimme kolme lisäesitystä elokuun 13.-15.8. Liput ovat myynnissä nettisivuilla ja niitä ostetaan kovaa vauhtia.


Vietimme hauskan välikaronkan sunnuntaina 25.7. vanhalla valtakunnanrajalla. Tuottajamme Vellu oli järjestänyt meille piknikin sillan keskelle, Pyhtään ja Ruotsinpyhtään rajalle. Oli kaunis kesäilta, söimme eväitä ja kävimme sillan kupeessa uimassa (varovasti tosin, koska virtaus oli niin kova!). Uskomatonta, että vielä näin 9 vuoden jälkeenkin Ruotsinpyhtäältä löytyi minulle uusi luontokohde! Suosittelen lämpimästi vierailua sillalla. Näkyi moni myös suppailevan sen ali.


Aivan mieletön piknikpaikka

Tällä väliajalla työryhmä on hajaantunut ympäri Suomea. Osa lomailee, osa tekee muita töitä ja osa suorittaa opintoja. Allekirjoittanut tekee kaikkia kolmea. Suuntaamme myös jo katseemme aktiivisesti tulevaisuuteen. Kesällä 2022 on Ruukinmyllyn kesäteatterin 10-vuotisjuhlavuosi ja moni onkin jo kysellyt, mitä silloin on luvassa. Voin paljastaa, että naurutakuuteatteria on tulossa hyvin suomalaisesta aiheesta. Mutta ennen kuin kerron sen enempää, heitänkin pallon sinulle, rakas katsoja: mistä ilmiöstä juuri sinun mielestäsi pitäisi tehdä kesäteatteriesitys? Mikä aihe sopisi Ruukinmyllyn kesäteatteriin? Katsotaan, onko joku kanssamme samoissa ajatuksissa. Vinkkaan myös, että oheisohjelmassamme saattaa olla jo pientä vinkkiä tulevasta esityksestä…


Jukka ja Terhi hulahulatempauksessa

Virtuaalinen oheisohjelmamme on saanut mukavasti suosiota ja facebookin livelähetyksiä on katsottu ihan valtava määrä niin livenä kuin jälkikäteenkin. On myös ollut ihanaa lukea kommenttejanne niin lähetyksistä kuin esityksestä. Mielellämme luemme niitä jatkossakin! Oheisohjelmaa on luvassa myös lisäesitysviikonloppuna: on instapäiviä, tietokilpailua, tempauksia ja vielä yksi backstagelive. Osallistu siis niihin, olit sitten jo nähnyt esityksen tai vasta tulossa. Ja ohjaa myös sellaiset kaverisi osallistumaan, jotka eivät tänä vuonna syystä tai toisesta katsomoon päässeet!


Nähdään siis elokuussa!

Kesäteatteriväen puolesta, Essi

コメント


Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Aiemmat julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page