top of page

Oheisohjelma - mitä se on?

Korona on muuttanut myös kesäteatterimaailmaa. Totuus on, että tänä kesänä kaikki halukkaat, eivät pääse syystä tai toisesta livekatsomoon Kultaista vasikkaa katsomaan. Me Ruukinmyllyn kesäteatterissa haluamme mahdollistaa kesäteatteritunnelman niillekin, jotka eivät pääse paikan päälle. Olemme kehittäneet kattavan oheisohjelmiston, johon pääsee osallistumaan sekä virtuaalisesti että livenä kesäteatterin lähiympäristössä.


Oheisohjelmana on mm. näyttelijöiden muistoja ruukista ja väläyksiä lavan takaa

Olemme aloittaneet Uudenmaanliiton rahoittaman hankkeen, jonka avulla haluamme selvittää miten kesäteatteri voi mennä verkkoon tai jalkautua lähiympäristöön. Selvitämme, voiko kesäteatterissa koetun vuorovaikutuksen siirtää virtuaaliin, ja voiko katsojat saada nauramaan vaikkei itse olla edes paikalla?


Tarjoamme siis Kultainen vasikka -esityksen lisäksi jokaisena esityspäivänä oheisohjelmanumeron, joka voi olla esim. Facebook-livenä toteutettu lavan takaa -osuus, roolihahmon järjestämä puistojumppa ruukissa tai zoomilla toteutettava virtuaaliesittely ruukkialueesta. Julkaisemme oheisohjelmiston aikatauluja some-kanavillamme @naurutakuu, sekä blogissamme. Poimi sieltä itsellesi mieluiset oheisohjelmat tai osallistu vaikka joka päivä!


Loviisan Suurkirppikseltä löytyy kesäteatterin pöytä ja sieltä roolihahmojen vanhoja tavaroita

Kuten Ruukinmyllyn kesäteatterin tavoitteena on aina ollut, haluamme oheisohjelmistollakin saada yleisö viihtymään ja nauttimaan olostaan. Parhaimmillaan kesäteatteri antaa iloa ja elämyksiä arjen murheiden yläpuolella ja niitä pyrimme antamaan myös oheisohjelmistollamme! Poikkeuskesänä 2021 enemmän on enemmän, ainakin meillä Ruukinmyllyn kesäteatterissa!

Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Aiemmat julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page