top of page

Hellettä piisaa

Tänä kesänä on ollut ihan erikoista näytellä, kun sää ei ole ollut mikään perinteinen kesäteatterikeli. Ruukinmyllyn kesäteatterissa on totuttu siihen, että +22 on huikean lämmintä ja hellepäiviä ei montaa ole kaikkiin näihin esityskausiin mahtunut. Sen sijaan muistan hyvin sen yhden juhannuksen, jolloin oli 8 astetta lämmintä ja taivaalta tuli nyrkinkokoisia rakeita… Tämän kesän superhelteet ovat vaatineet ihan uudenlaista totuttelua niin lavan takana kuin katsomossakin.


Liina ja virtahevonen. Kuva: Jenna Jarva


Ruukinmyllyn kesäteatterissa on tunnetusti nopeita vaatevaihtoja. Nyt revimme lavan takana kilvan märkiä vaatteita toistemme päältä pois – hikinen iho kun toimii melko hyvänä jarruna. Myöskään ajoittaiset pulahdukset Kymijokeen (kyllä, joku saattaa siellä tänäkin kesänä uida…) eivät varsinaisesti nopeuta vaihtoja. Eilen juuri mietittiin, että melkoinen backstagelive tästäkin vaatevaihtoshowsta on tulossa. Ja sehän onkin osa oheisohjelmaamme, tarkista tästä (https://www.naurutakuu.fi/single-post/oheistapahtumat-ja-aikataulut) tarkka aikataulu ja klikkaa itsesi sinne, ellet sitten ole juuri silloin katsomossa.


Helteen takia täytyy pitää myös huolta nesteytyksestä. Meillä näyttelijöillä on lavan takana paitsi litratolkulla vettä, myös apteekin nesteytysporetabletteja. Edestakaisin juoksentelu yli 30 asteen helteessä käy melkein urheilusuorituksesta. Kannustamme myös yleisöä huolehtimaan riittävästä juomisesta ja suolatasapainosta. Onneksi ravintola Ruukinmylly palvelee mitä ihanimpien herkkujen, jäätelöiden ja juomien tarjonnallaan. Tulee melkein väistämättä napattua jotain mukaan, kun näkee pullia notkuvat pöydät. Ja meillähän on myös sellainen harvinaisuus kuin anniskelualue koko teatterin alueella! Joten jos siltä tuntuu, niin viinilasin tai tuopin saa viedä myös katsomon puolelle!


Oheisohjelmamme on myös pyörähtänyt käyntiin. Olemme pitäneet teemaan liittyen elävää hedelmäpeliä ruukkialueella ja se olikin hauskaa! Myös näytelmän hahmot ovat esitelleet instagramissa suosikkipaikkojaan täällä ruukissa. Jos et ole somessa tai muuten videot menivät tällä kertaa ohi, niin onneksi olemme keränneet nämä samat esittelyt myös tänne. Tällä viikolla on lisäksi luvassa yllätystempaus ruukkialueella, livelähetys ennen esitystä sekä jo mainitsemani backstagelive. Osallistu ihmeessä oheisohjelmaamme, ne ovat ilmaisia ja avoimia kaikille! Mainosta myös kaverille!


Nähdään siis joko ruukissa tai virtuaalisesti livelähetyksissä!


Kesäteatteriväen puolesta, Essi

Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Aiemmat julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page