top of page

Esityskausi kääntyy jo loppuaan kohti

Kesä (ja kesäteatterikausi) on hurahtanut hurjaa vauhtia ohi. Suurin osa esityksistä on jo takana ja pieni haikeus iskee rintaan: onko kesä jo lopussa? Ensi viikollako alkaa arki? Esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä ja moni viime hetkellä lippujaan varaava onkin joutunut pettymään. Heidän onnekseen (ja omaksi iloksemme) olemme järjestäneet lisäesityksiä elokuulle! Liput ovat myynnissä nyt verkkokaupassa. Suosittelen todella ostamaan liput ennakkoon, sillä todennäköisesti nekin myydään loppuun hyvin pian.


Monet katsojamme ovat ihmetelleet, kuinka kaunista ruukissa on. Kuulemme paljon ihastelua siitä, että todellako vietämme kesämme tällaisissa maisemissa. Ja kyllä sitä itsekin tuntee olonsa etuoikeutetuksi. Strömforsin ruukki on kaunis ja elinvoimainen kylä. Paikka suorastaan kukoistaa. Miljöö on historiallinen, mutta kylä on vahvasti elossa myös tässä ajassa. Käsityöläisyys, yritteliäisyys ja yhteisöllisyys leimaavat ilmapiiriä. Luonto on aktiivisesti läsnä ja sitä on helppo kokea monin eri tavoin. On ollut suuri onni olla täällä kesäasukkaana kaikki nämä vuodet.


Esitykset sujuvat kuin tanssi. Kuva: Jenna Jarva

Tänä kesänä olemme järjestäneet monenlaista oheisohjelmaa yhteistyössä Uudenmaan liiton kanssa. Tarkoituksena on ollut laajentaa kesäteatterielämys niin ajassa kuin paikassa mahdollisimman monen saataville. Livelähetykset ovat olleet suosittuja ja ne näkyvät facebookissa ainakin vielä toistaiseksi. Olemme kuvanneet niin menoa backstagella kuin valmisteluidenkin parissa ja eilen toteutimme Ruukki tutuksi -lähetyksen. Tässä kolmen vartin mittaisessa videossa kierretään Strömforsin ruukkialueella ja esitellään paikkoja, kerrotaan tarinoita ja haastatellaan ihmisiä. Juontajina toimi allekirjoittanut yhdessä tuottaja Vellu Koivulan kanssa. Sekin nähtävissä facebookissa vielä jonkun aikaa.


Tällä viikolla on saanut myös tutustua meidän esiintyjien omiin ruukkimuistoihin vuosien varrella instagramissa. Tänään roolihahmot jäivät halukkaiden katsojien kanssa kuvamaan whatsapp-viestejä katsojien tutuille. Tällä viikolla pääsee myös juomaan pullakahveja näyttelijöiden kanssa ja jumppaamaan Lahjan kanssa facebooklivessä. Eikä pidä unohtaa kirppispöytää ja hahmojen kirjeitä, jotka ovat edelleen saatavilla! Kultainen vasikka on laajentunut todella moniin paikkoihin.
Loppuun vielä voin ilokseni ilmoittaa, että rakas Kaisla-veneemme on löytynyt! Ominkin sen heti oman perheeni käyttöön ja kävimme ennen esitystä hieman soutelemassa. Kaisla kiiti Kymijoen laineilla kevyesti kuin unessa.


Kesäteatteriväen puolesta, Essi

Commentaires


Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Aiemmat julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page