top of page

Ensi-ilta on täällä

Ensi-iltapäivä koittaa Ruukissa helteisenä ja vauhdikkaana. Ruukkialue on täynnä tapahtumia: samaan päivään mahtuu niin regatta kuin avovesiuintikisakin. Sekä toki Kultaisen vasikan ensi-ilta! Päivä on täynnä pörinää ja viime hetken asioita: ensimmäiset irronneet napit pitää jo ommella uudestaan roolivaatteisiin ja missä ihmeessä on lehmänkello, jolla soitetaan väliaikasoitot? Entä onko käsidesiä varmasti riittävästi?Liina haaveilee


Lippuja on ostettu netistä todella paljon ja ensi-ilta onkin loppuunmyyty. Suosittelemme tekemään lippuostokset hyvissä ajoin, että varmasti mahtuu katsomoon haluamanaan päivänä! Käytössämme on noin puolet normaalikapasiteetistamme (joka on 220), sillä otamme koronarajoitukset vakavasti ja haluamme mahdollistaa turvallisen kesäteatterikokemuksen kaikille. Katsomossamme ei ole merkittyjä paikkoja, joten pyydämme katsojia jättämään tilaa seurueiden väliin. Osta siis lippusi jo nyt, jos haluat olla varma, että mahdut katsomoon!

Ja niille, jotka eivät mahdu tai vielä epäröivät ihmisjoukkoihin astumista muistutan kattavasta oheisohjelmastamme: esityskaudella on tempauksia ruukissa, zoomissa, facebookissa ja lukuisilla muilla tavoin! Käy tutustumassa kirppispöytään Loviisan suurkirppiksellä, siellä Kultaisen vasikan hahmot myyvät vanhoja tavaroitaan selitysten kera. Mutta ole nopea, ennen kuin joku ehtii ostaa kaiken. Tai osta esityksestä mukaasi kirje roolihahmolta ja lähetä se ystävälle: näin toimitat tervehdyksen myös muualle Suomeen – tai vaikka ulkomaille!


Tai osallistu radio-ohjelman tekemiseen! Ruukinmyllyn kesäteatteri kerää ääniviestejä katsojilta esityskauden ajan. Voit lähettää haluamasi kommentin maailma menosta whatsapp-ääniviestillä numeroon 050 301 2563. Erityisesti Kultaisen vasikan teemasta raha on varmasti monella sanottavaa. Kokoamme kesän lopuksi meille saapuneista ääniviesteistä oman radiopodcastin. Jos sinulla ei ole pääsyä whatsappiin, voit myös sanella oman ääniviestisi talteen lippuluukulla.Elävä hedelmäpeli


Oheisohjelmat toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan liiton kanssa. Mutta nyt on aikani lähteä jännittämään ensi-iltaa. Onneksi vastapäisen rannan Wellstersin Jari lupasi tulla tarvittaessa kuiskaamaan - hän kun on koko kesän kuunnellut harjoituksiamme, niin osaa jo repliikit ulkoa. No, tuskin Jaria tarvitaan. Sen verran sukkelasanaista porukkaa meillä on taas lavalla.


Nähdään Ruukissa!

Kesäteatteriväen puolesta, Essi


Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Aiemmat julkaisut
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page