Keihäsmatkat palaa ja hyviä muistoja valaa - Ilkka Vainion tarina


- Keihäsmatkat palaa ja hyviä muistoja valaa -

Tämä Keihäsmatkat näytelmä pitää tulla ehdottomasti katsomaan. Olinhan pikku poikana kolmella ikimuistoisella Keihäsmatkalla Las Palmasissa ja Torremolinoksessa isäni ja monen muun legendaarisen taitelijan kanssa.

Ne olivat maagisia retkiä ja tunnelma oli Spear Airin koneissa jo heti lähdössä katossa. Aikuisilla paloi rööki ja Keihäsmatkojen oma pontikka Kihniön Kipakka virtasi koneessa, kuin kerosiini. Tyylikkäät, kauniit ja ammattitaitoiset Lentoemänät hoitivat hienosti kaiken kuitenkin niin ettei mitään suurempia riehumisia sattunut. Itse sain käydä lennoilla ja ' ohjata' hetken konetta. Näin reilun ovelat Lentokapteenit antoivat nuoren pojan ymmärtää. Matkoilla sattui vaikka mitä, mistä kerron myös 2018 tulevassa kirjassani. Ja sitä tehdään melkein hienossa Ruukinmyllyn ' naapurissa' täällä Koskenkylässä. Kun tulen katsomaan, niin voin luovuttaa jokaiselle näyttelijälle aidot Keihäsmatka Spear Airin tulitikkuaskit, jotka kaikki Tuovi ja Kalevi Keihänen antoivat isälleni. Juha oli Kotkan - ja tupakka poikiii Niitä Keiäsmatkojen Spear Air punamusta tikkuaskeja oli muutama pahvilaatikko ja meillä niitä käytettiin aina.

Koska Keihäsmatkojen liekki palaa ikuisesti niiden sydämissä, jotka ne matkat ovat kokeneet.

Ruukinmyllyn riemukasta paloa Keihämatkaan. T. Ilkka Vainio, Keihäsmatkojen matkustaja mainio.


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Pysy kanavalla...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon

OSOITE

 

Ruukintie 15

07970 Ruotsinpyhtää 

Loviisa- Finland

Huom. Teatterin lippukassa avoinna aina tuntia ennen esitystä. Lippukassalla käteinen, korttimaksu, Edenred, epassi ja Smartum kulttuurisetelit. 

OTA YHTEYTTÄ

 

kesateatteri@stromforsinruukki.fi

Puh. 050 301 2563

 

ESITYSKAUSI

 

Kesä-Heinäkuu

LIITY POSTITUSLISTALLE 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Copyright Naurutakuu - 2016