top of page

ESITYKSET

OUR

Ammattiteatterimme sijaitsee suojaisassa Kymijoen rannassa ruukkimiljöön keskellä. Teatterialueelta löytyvät hyvät palvelut ruokaravintoloineen, teatterikahvioineen sekä ruukkialueen käsityöläispuodit ja museot. Voit siis luontevasti varata teatteriretkellesi reilusti aikaa joko ennen tai jälkeen esityksen alueeseen tutustumiseen ja ravintolapalveluista nauttimiseen.


Ruukinmyllyn kesäteatteri tuo lauteille värikkään versioinnin Jeppe Niilopojasta. Miksei Jeppe juo?


Tähän päivään hienosti istuva JEPPE jatkaa teatterimme hyväksi havaittua #naurutakuu linjaa. Vauhtia ja ilmeikkeitä hahmoja vilisevä tulkinta Ludvig Holbergin alkuperäistarinasta vie katsojan mennessään kuin puolen litran mittaa. Kuka kastuu tänä vuonna, ja kenellä käy flaksi sen saat tietää vaan tulemalla paikan päälle.

SAAPASJALKAKISSA - lastenteatteria ruukissa


RAKASTETTU SATUKLASSIKKO


Kesällä 2016 Ruukinmyllyn Kymijokinäyttämöllä nähdään riemastuttava näytelmäversio vanhasta Saapasjalkakissa-sadusta. Näytelmässä köyhä myllärin poika kohtaa erikoisen puhuvan kissan. Kissa osoittautuu kultaakin arvokaammaksi ja johdattaa köyhän pojan ihmeelliseen seikkailuun, jossa hän saa omakseen prinsessan ja valtakunnan. Matkan aikana poika kohtaa hauskoja hahmoja kummallisesta keisarista salaperäiseen velhoon.

Lastenteatteri
Dairy Free
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page